Afgelopen zondag stond de eerste officiële Foodhunting Sunday Roast op het programma. Oftewel lekker met familie en vrienden een hapje eten en een beetje in de pannen roeren op de zondagmiddag. Omdat de eettafel niet groter is, omdat ik ook geen complete keukenbrigade heb en natuurlijk vooral om een beetje hard-to-get te spelen, stonden er deze keer acht borden op tafel. Ok, een hapje eten dekt de lading misschien niet, want als we gaan koken gaan we ook echt koken.
Deze keer stond op het menu:
- Handgemaakte gevulde pasta met pompoen en ricotta met salieboter (recept)
- Langzaam gegaarde Perzische lamsbout uit de oven met couscous
- Perenclafoutis
Voor ieder gerecht van de Sunday Roast heb ik een aparte blogpost aangemaakt.
Foto’s met grote dank aan BA fotografie!
Damn…… Dat wr dat hebben moeten missen… 🙁 Ziet er echt heurlijk uit Arnoud!
Ja erg jammer dat jullie er deze keer niet bij konden zijn. Maar… gelukkig was dit de eerste keer en volgen er wat mij betreft nog vele edities. 🙂 Ik nodig jullie uiteraard uit voor de volgende keer!
Het was me een partij lekker !!!