Sunday Roast nr. 1 – Gevulde pasta, lamsbout uit de oven en perenclafoutis

7.5K

Afgelopen zondag stond de eerste officiële Foodhunting Sunday Roast op het programma. Oftewel lekker met familie en vrienden een hapje eten en een beetje in de pannen roeren op de zondagmiddag. Omdat de eettafel niet groter is, omdat ik ook geen complete keukenbrigade heb en natuurlijk vooral om een beetje hard-to-get te spelen, stonden er deze keer acht borden op tafel. Ok, een hapje eten dekt de lading misschien niet, want als we gaan koken gaan we ook echt koken.

Deze keer stond op het menu:

Voor ieder gerecht van de Sunday Roast heb ik een aparte blogpost aangemaakt.

Foto’s met grote dank aan BA fotografie!

Perzische lamsbout
Perzische lamsbout met couscous
Vulling van pompoen en ricotta
Vulling van pompoen en ricotta
Pasta maken
Pasta maken met de pastamachine
Peren clafoutis
Peren clafoutis
Perzische lamsbout uit de oven
Perzische lamsbout uit de oven met granaatappelmelasse en couscous
Gevulde pasta
Gevulde pasta met pompoen, salie en ricotta

Join the Conversation

  1. Damn…… Dat wr dat hebben moeten missen… 🙁 Ziet er echt heurlijk uit Arnoud!

    1. Ja erg jammer dat jullie er deze keer niet bij konden zijn. Maar… gelukkig was dit de eerste keer en volgen er wat mij betreft nog vele edities. 🙂 Ik nodig jullie uiteraard uit voor de volgende keer!

  2. Het was me een partij lekker !!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Foodhunting Italia © Copyright 2021. All rights reserved.
Close