Italiaans stoofpotje met bonen, kool en worstvlees
Dit Italiaanse stoofpotje is echte comfort food en is ideaal als je iets hartverwarmends wilt eten in de herfst en winter. En niet onbelangrijk: het staat binnen een half uurtje op tafel!
2stukslekkere varkensworstjeszonder vel en in stukjes
Instructions
Verhit de olie in de pan en bak de spekjes aan
Voeg de ui, wortel en bleekselderij toe en bak een paar minuten mee totdat de ui glazig is. Als je een scheutje wijn wilt toevoegen, doe je dat nu. Laat de wijn wat verdampen.
Doe de fijngesneden spitskool in de pan en voeg meteen ook de tijm toe.
Als de spitskool wat is geslonken voeg je de bouillon, de cannellini bonen en de stukjes worstvlees toe. Dek de pan af en laat op een laag vuurtje sudderen totdat de groentes en de stukjes worst gaar zijn. Het is lekker als de groentes nog een heel klein beetje een bite hebben.