Ciabatta met tonijn, pesto en mozzarella uit de oven
Deze ciabatta met tonijn, pesto en mozzarella uit de oven is een makkelijk broodje om te maken en heerlijk voor de lunch.
Servings 2personen
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Ingredients
1ciabatta
1blikjetonijnstukken op water
1bolmozzarella
pesto
peper en zout
Instructions
Verwarm de oven op 200 graden. Snij de ciabatta in twee stukken en snij de beide helften doormidden. Besmeer alle stukken met wat pesto.
Pluk de tonijn in blik een beetje uit elkaar en verdeel over de stukken ciabatta.
Verdeel de bol mozzarella in vier stukken en scheur ieder stuk mozzarella in kleinere stukjes. Beleg de stukken ciabatta als laatste met de mozzarella.
Leg de stukken ciabatta op de bakplaat en bak ongeveer 5 minuten totdat de mozzarella wat is gesmolten en een beetje een goudbruine kleur begint te krijgen
Haal uit de oven en bestrook met wat peper en eventueel nog wat zout en serveer. Buon appetito!